אוטוקלרוזיס משנת 1999 .

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

18/08/2012 | 11:07 | מאת: חנה שלום

ג.א.נכבד, יש לי בעיה עם הראפאה שלי ב-א.א.ג.אני מזבירה לה שאני שומעת כל רשרוש,אבל כשמדברים אלי ,אני שומעת אלה לא מבינה מה אומרים ולא שומעת את עצמי לכן אני מדברת בקוך רם גבוה,אנשים אפילו חושבים שאני צועקת..קיבלתי מכשיר אוזן דרך לשכת הרוחחה,אני נתמכת כערירית.הוא נשבר ואין תיקון על חשבונם ולי אין כסף לתקן.ךכן אני שואלת האם ניתוח יכןל לבוא בחשבון? אני בת 64,לחץ דם מאוזן עם תרופות.ותרופות אחרות. אשמח לקבל תשובה למייל שלי בהקדם ,כי זה מאד מפריעה לי בחיים של היום-יום ובחברה..תודה על ההבנה והעזרה.בכבוד רב

שלום רב, על מנת לראות האם את מועמדת לניתוח עליך לקבוע תור לרופא א.א.ג. עם בדיקת שמיעה ובספק גם הדמיה (כגון CT של האוזניים (חתכים דקים)) על מנת להעריך בדיוק את הבעיה. לאחר מכן בעזרת בדיקת השמיעה וההדמיה ניתן לראות האם ניתן לעבור ניתוח או לא. בברכה ובהצלחה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים