הליקס

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

11/08/2012 | 19:56 | מאת: א'

עשיתי הליקס (עגיל בסחוס של האוזן למעלה) לפני 5 ימים. האוזן אדומה וממש כואב לי. מה מומלץ לעשות כדאי להרגיע את המקום ולמנוע זיהום ? כדאי להוציא את העגיל ?

שלום רב, אודם ונפיחות באיזור הפיירסינג של האפרכסת הסחוסית (ההליקס)היא זיהום מסוכן. צריך להוציא את העגיל ולפנות לרופא א.א.ג. על מנת לראות שאין שם קולקציה (דם או מוגלה בתוך החללים של האפרכסת). ועל מנת לשלול זיהום של רקמה רכה. לרוב צריך טיפול אנטיביוטי ולפעמים צריך ניקוז כירורגי. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים