פגיעה בשמיעה בתקופת ההריון

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

08/08/2012 | 14:52 | מאת: הדר

בערך בשבוע 20 להריון הייתי שבוע בבית כתוצאה מחום גבוה שבסופו של דבר הוביל לתופעה של ירידה בשמיעה. עשיתי בדיקות שמיעה ואכן היתה ירידה, בדיקת ברה יצאה תקינה. מאז עברו כבר חודשיים ועדיין מדי פעם יש לי הרגשה שהאוזניים נסתמות, מאין לחץ באוזניים. האם יש קשר בין ההריון לתופעה?

שלום רב, ראשית שאלתך קשה משום שאני לא רואה את בדיקת השמיעה. יכול להיות שהיה לך נוזל באוזן התיכונה אשר נעלם ויכול להיות שהיתה לך מחלה של איבוד שמיעה פתאומי או בעיה שמיעתית אחרת. בכל מקרה תחושה של אוזן אטומה יכולה לנבוע מכל אלה. צריך לעשות בדיקת שמיעה חוזרת ולהתייעץ עם רופא. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים