מכשיר "טינקס"

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

04/07/2012 | 12:00 | מאת: נוני

שלום רב האם להבנתך מכשיר " הטינקס " יכול להעלים טיניטוס מפני שידוע שכן מה דעתך תודה

שלום רב, הסיבות לטינטון הן רבות וראשית כל יש לטפל במקור של הבעיה (אם יש מקור ברור). לאחר מכן יש טיפולים רבים ושונים לטינטון בינהם מחוללי ראש, מכשירי שמיעה, ממסכים ועוד וכל אחד מהם עוזר במצב מיוחד. ניתן לפנות בצורה מסודרת לייעוץ של רופא א.א.ג. , לעבור בירור לטינטון (חד - צידי דו - צידי, מלווה או לא בירידה בשמיעה וכו) ואז צריך להתאים טיפול. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים