אוזן אטומה לאחר טיסות

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

05/01/2016 | 17:36 | מאת: יהודית באור

לפני כשבוע חזרתי בשתי טיסות מחו"ל לאחר צינון. בנחיתה הראשונה נסתמו שתי האזנים ונפתחו כעבור כשעה ולאחר הנחיתה השניה נסתמו שתי האזנים שוב ורק אחת נפתחה. אוזן אחת אינה סתומה לגמרי אך יש תחושה של לחץ ואטימות. האם לחכות עוד ללהתפוגגות הנוזלים מעצמם? או ללכת לרופא מיד. תודה

שלום רב, לאחר צינון במהלך טיסה יש לפעמים נוזל אשר נוצר בחלל האוזן התיכונה. על מנת לבדוק שאין בעיה מלבד הנוזל הזה רצוי להיבדק על ידי רופא/ת א.א.ג. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים