אוזניים

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

27/07/2015 | 01:48 | מאת: בר

שלום נכנס לי יתוש (ברחש) לאוזן שמעתי את הזמזומים חבר עשה לי פו באוזן מאז אני לא שומע את הזמזומים אבל אני לא בטוח שהוא יצא לי מהאוזן... מה לעשות? התקלחתי והכנסתי מים (קצת) ועשיתי עם מקל אוזניים ליתר ביטחון... מה יכול לקרות?

שלום רב, באם יש חשד לכניסת חרק לאוזן יש תמיד לפנות לרופא א.א.ג. לצורך בדיקה יסודית של תעלת השמע וכן של עור התוף. לעיתים חלקים של החרק נשארים בתעלה או על עור התוף ויש להוצאים. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים