אוזניים סתומות לאחר טיסה

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

12/07/2015 | 20:15 | מאת: ברכה

לאחר נחיתה לפני כ 10 ימים ובזמן צינון, נסתמה לי אוזן שמאל. היום רופא אאג עשה לי שטיפה עקב פקק באוזן. הדבר לא עזר. המליץ על טיפות אף וכן על ניפוח. איזה טיפול נוסף קיים כי התחושה באוזן היא של חוסר שמיעה ותחושה של לחץ

שלום רב, לאחר טיסה לעיתים האוזניים נאטמות עקב המצאות של נוזל באוזן התיכונה. במקרה והנוזל נמצא שם ניקוי התעלה לא יעזור. על מנת להעלים את הנוזל ניתן לקחת תרופות מכווצי ריריות באף (כגון קלרינאז) וכן ניתן לבצע פתיחה של תעלת אוסטכיוס (ניפוח כפי שאמרת או בשפה הרפואית וולסלבה). בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים