SOS

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

28/05/2012 | 18:15 | מאת: קרין

שלום רב בני בן 3 סובל מזה תקופה ארוכה מזיהום בפוליפים יש לו תמיד נזלת וכל חודשיים שלוש חוזר לו החום עם דלקת בעין או באוזניים ,רופא אף אוזן גרון אמר לנו לחכות לחודשי הקיץ לראות עם זה עובר . נותנים לו אוגמנטין כרגע יש לו חום כבר יומיים של 38.6 ממוצע ודלקת באוזן אחת , הבוקר לאחר בדיקת רופא הילד התחיל לסבול מסחרחורות חזקות שהוא ממש נופל אחורה שאני מרימה אותו , לא מסוגל ללכת גם שהוא יושב הוא מתנדנד ותופס את הראש עם היד הקטנה שלו מה שמדאיג אותי מאוד . הוא בקושי אוכל ואני משדגדלת לדחוף לו נוזלים ,השאלה שלי היא האם הסחרחורות באמת מהאוזניים ? וכמה זמן זה יכול להמשך? תודה

ראשית כל אני מצטערת שלא ראיתי את הודעתך אתמול. ככל הנראה מדובר אכן בסחרחורת אשר מקורה בגירוי של האוזן הפנימית (החלק שאחראי על שיווי המשקל) על ידי דלקת שיש באוזן התיכונה. המצב הנ"ל נראה לבירנטיטיס וזקוק לטיפול מיידי על ידי ניקור של עוף התוף עם יציאה של הנוזל המוגלתי מהאוזן התיכונה וכן טיפול אנטיביוטי לתוך הוריד. במקרה של כל שאלה נוספת אנא צרו קשר בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים