צום קל ומועיל גמר חתימה טובה

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

15/09/2021 | 11:33 | מאת: יוס

ד״ר בבקשה תני לי להסביר את עצמי מדוע הכנסת אותי ללחץ אני פשוט לא הבנתי את הסיכון שבגללו צריך מעקב,בהתחשב בדברייך טענת שהגדלת שקד שלישי אינו שם אותי בסיכון להתמרה. ואז אמרת שצריך לוודא שאין התמרה מכוון שכל רקמה שגדלה אמורים לבדוק תקופה ( משמע שקד שלישי מוגדל) להבנתי התמרה סרטנית היא אומרת שבהמשך הזמן רקמה תקינה עוברת שינויים סרטניים , כמו למשל ציסטה או פוליפים שפירים ושיש להם פוטנציאל להתמרה סרטנית אז בגלל זה צריך להיות במעקב או להסיר אותם. האם זה המקרה כאן? שהממצא הזה יש לו פונטציאל לעבור התמרה סרטנית בהמשך השנים? רק תסבירי לי על איזה סוג של התמרה סרטנית התכוונת לצורך המעקב . אנא ממך. מבטיח שזו פעם אחרונה.רק את יכולה לענות לי את התשובה שתרגיע אותי כי רק ממך שמעתי על המעקב וההתמרה הסרטנית. נורא אודה לך אם תוכלי להסביר לי רק את כוונתך. בבקשה בבקשה. גמר חתימה טובה וצום קל ומועיל ד״ר

שנה טובה וגמר חתימה טובה התמרה סרטנית יכולה להיות בכל רקמה כפי שהוסבר ואין לך סיכוי גבוה יותר מאשר לאדם אחר. צריך להיות במעקב על מנת לוודא שזה לא קורה ברקמה גדולה כקטנה. לכל שאלה נוספת אנא פנה לרופא אאג שלך , כפי שמצופה משאלותייך, אין הפורום הזה מקום מתאים לזה. חתימה טובה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים