תודה לך ד״ר !! אני בלחץ איום ונורא:(

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

13/09/2021 | 22:28 | מאת: יוסי

התשובה הזו לגמרי ערערה אותי לצערי. כי לאחר כל השיח בנינו יצאתי בהבנה שסיכויי להתמרה סרטנית הם זהים לכלל האוכלוסייה . ועכשיו אני אמור להיות בסטרס נוראי שאכן יש סיכון שהרקמה תהפוך לממאירה ובגלל זה אני צריך להיות במעקבים ובחרדות שמא היא תעבור את השינוי. הרי כלל האוכלוסיה לא עוברת מעקבים בנושא ולהבנתי יש לכולם רקמה למפטית כזאת והסיכונים שלי הם כפי של כל אדם אז למה אני אמור לעבור מעקב. כנראה שאת זה לא אבין אף פעם :(

13/09/2021 | 22:30 | מאת: יוסי

שיהיה לך גמר חתימה טובה! הלוואי ותעני לי על ההודעה האחרונה ואוכל לסגור את הנושא הזה לגמרי ולהפסיק עם החרדות שלי.

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים