בדיקת רופא אף אוזן גרון עם מראה

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

29/08/2021 | 07:37 | מאת: דפנה

שלום דר', נבדקתי על ידי אף אוזן גרון בגלל בעיה מסויימת הוא לקח מראה (חששתי מסיב אופטי) והסתכל לכיוון למטה ובמיתרי הקול , המוזר שלקח מראה קטנה יותר והסתכל למעלה קראתי באינטרנט ששם יש שקד שלישי , מאז הבדיקה קשה לי לבלוע יש לי גודש ואי נוחות בגרון סביב העינבל, שאלה שלי האם בדיקה כזאת פולשנית יכולה להיות תופעות לוואי או נזק חלילה בלי כוונה לשקד השלישי למעלה או לאיברים אחרים שם למעלה וגם למיתרי הקול? אין לי מושג אם הוא נכנס פנימה עם המראה או רק זה השתקפות והוא הסתכל מה שכן אני סובלת מאד עכשיו וקשה לי לבלוע אוכל. ידוע לך על תופעה כזאת בבדיקה? ובכלל אם זה מקובל או יוצא דופן? אני בחרדה , תודה רבה לך

שלום רב, בדיקה עם מראה היא בדיקה שגרתית לחלוטין של מיתרי הקול. לרוב אין כל בעיה עם בדיקה זו. באם יש הרגשה של בעיות בליעה או כל בעיה אחרת יש לפנות לבדיקה חוזרת על מנת לראות שאין בעיה כלשהי אחרת. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים