אוזן מקופלת וזה מכוער

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

15/03/2020 | 02:22 | מאת: ליאור

האוזן שלי מקופלת בצורה מוזרה, יש לי תנוך מתקפל לאחור כזה והאפרקסת שלי נראית מוזר, כשאני מסתכל במראה לא רואים את זה אבל מהפרופיל ומזווית אחורית זה נראה מכוער. בנוסף יש לי גם משהו לא ברור בחורה של האוזניים סוג של בליטה כזאת קשה שמכערת עוד יותר. יש הסבר לתופעה?

שלום רב מלפורמציה או מראה לא סטנדרטי של האפרכסת ניתנת לטיפול ניתוחי . יש לפנות ליעוץ אאג או פלסטיקאי על מנת לתקן זאת באם רצונך . הסיבה שהמבנה הלא סטנדרטי קורה הוא התפתחות שונה של המבנים אשר מרכיבים את האפרכסת. בברכה דר שרון

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים