ממצאים לאחר ניתוח טימפנופלסטי

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

19/05/2014 | 12:43 | מאת: ספיר פריאנטי

היי, עברתי ניתוח טימפנופלסטיה לפני כ5 חודשים, במהלך הניתוח התבצע שחזור עצמות השמע עי פרוטזות ונקב עור התוף תוקן עי השתלת סחוס של הטראגוס.. אני חיילת והייתי אצל רופא יחידה והממצאים לאחר הניתוח הם- טימפנוסקלרוזיס, אטלקטזיס דרגה 1. עכשיו אני רוצה לדעת בשפה מובנת יותר על התופעות האלה? אם יש מישהו שיכול לעזור לי?

שלום רב, ראשית מזל טוב על הצלחת הניתוח. שנית, הרופא אמר שהוא ראה סה"כ עור תוף מעט עכור (עקב השתלת סחוס שהוא עבה יותר מעור תוף רגיל) והוא מציין בנוסף משיכה מעט פנימה של עור התוף (דבר שהוא בשגרה בניתוח זה). בהצלחה ושמרי על האוזן

27/12/2014 | 14:44 | מאת: ספיר פריאנטי

תודה רבה לך.. אשתדל לשמור עליה כמה שיותר:)

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים