אוזן סתומה וכואבת כמעט 3 חודשים

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

01/08/2019 | 20:25 | מאת: ליאנה

שלום דר', אני שוב פונה אלייך אחרי אין ספור שאלות והפעם שאלה אחרת. כאמור 3 חודשים כמעט אני סובלת מאוזן סתומה לגמרי קשה לי לשמוע מאותה אוזן וכאבים שבאים לפתע ונעלמים מספר פעמים ביום, בנוסף קולות שבוקעים מהאוזן כמו פיצפוצים או בועות. שמשבש לי את החיים לחלוטין. 3 רופא א.א.ג האחרון מלפני חודש וחצי, לא ראו כלום ושלשלום רופאה כללית זיהתה שיש לי סינוסיטיס קיבלתי אוגמנטין לעשרה ימים ואמרה שהכל מחובר וכנראה שהאוזן סתומה בגלל סינוסיטיס. (עשיתי גם צילום סינוסים שלא ראו כלום בצילום והרופאה הכללית אמרה שבחלק מהמקרים הצילום לא משקף ולא מראה שיש סינוסיטיס ושכן אקח אוגמנטין) שאלתי האם אוזן סתומה נובע בגלל סינוסיטיס או שאין קשר ואני בבעיה אחרת לגמרי. תודה על תשובתך שאדע איך להתנהל ולפנות שוב לא.א.ג או שאין צורך ועם (הלוואי) האנטיביוטיקה זה ייעלם. תודה רבה.

01/08/2019 | 21:05 | מאת: ליאנה

שכחתי להוסיף שיש לי גודש באף, כאבי ראש, שאני נוקשת מעל העיניים כואב לי איפה שהסינוסים ולחץ בכל הפנים כולל אוזניים שהם סתומות. תודה.

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים