במקרה של נזק מבדיקות זה הפיך?

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

27/06/2019 | 07:30 | מאת: ליאנה

דר' תמר היקרה, אני מבקשת לדעת , נניח ונעשה איזה שהוא נזק בבדיקה הראשונה עם האוטוסקופ שהכניס בזווית לא נכונה ועמוק מדי, או השניה עם הספקלום אוזן שהוא רחב ואולי לחץ על תעלת השמע, או הקיסם שהכנסתי מה שלא נראה לי, מכל אלה הנזק הוא הפיך או לא הפיך? לדעתך הגוף בסוף מרפא את עצמו לבד ובמשך הזמן הכל יעבור. עדיין הכאב מעיר אותי בלילה, מרגישה אוזן סתומה וכשהתעוררתי בבוקר שומעת כמו בועות סבון בצד שמאל באוזן. ממש מודה לך על הסבלנות וסוף שבוע טוב.

27/06/2019 | 12:54 | מאת: ליאנה

בבדיקה עם המשפך ספקולום והמיקרוסקופ הרופא נושף לבפנים אולי עם בלון או מכניס משהו אחר לאוזן לראות במיקרוסקופ מפני שאני שוכבת על הצד ולא רואה מה שהוא עושה מפחיד אותי. כי אחרי הבדיקה נהיה לי מה זה גרוע מרגישה כמו בלונים מתפוצצים בפנים זוועה וכאבים בלתי נסבלים. לא רוצה יותר שיגעו לי באוזן. נקווה שיעבור עם הזמן מתפללת. תודה על כל התשובות והסבלנות שלך. תבורכי. תודה.

שלום רב בדיקה נוספת על מנת לוודא שאין שום נזק היא הדבר הטוב ביותר. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים