תודה רבה, ובכל זאת ממה נובע

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

24/06/2019 | 13:51 | מאת: ליאנה

שהאוזן שלי עדיין כואבת ומרגישה שהיא סתומה! אף אחד לא מרגיש את הכאב של האחר והרופא טוען שזה פסיכולוגי וממש לא נכון. אני ממש לא מדמיינת סתום וכואב. את במקרה יכולה לדעת ממה זה יכול לנבוע? זה מתסכל נורא ומפריע לחיי יום יום.. סליחה על צרור השאלות כי אני ממש סובלת ופעם ראשונה בחיי שקורה לי דבר כזה. תודה.

24/06/2019 | 15:00 | מאת: ליאנה

ברשותך, האם בבדיקה הזאת שציינת שהסתכל עם ספקולום אוזן גם נושפים לתוך האוזן כדי לראות את עור התוף או מסתכלים בלבד ! תודה על כל השאלות והסבלנות תבורכי, תודההה

שלום רב צריך להבדק על ידי רופא נוסף על מנת לראות האם ם יש ממצאים.

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים