קליקים/רעש בעת בליעת הרוק

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

14/06/2019 | 07:20 | מאת: ליאנה

דר יקרה, סליחה על השאלות פשוט אני מאד סובלת. בהמשך למה ששאלתי מאז שהייתי חולה כשאני בולעת את הרוק כל הזמן יש לי סוג של קליק או רעש או כמו נקישה (קשה בדיוק להסביר) באוזן וכמובן כאבים שבאים והולכים ללא הפסקה. נבדקתי כאמור אצל א.א.ג באמצע מאי שאמר שיש לי דלקת בגרון נתן לי מוקסיפן, בדק את האוזניים עם אוטוסקופ המכשיר השחור עם עור אמר לגבי האוזן "רגיל", לא חושבת שתוך 20 יום קרה משהו מסוכן חלילה כמו סרטן. לא ממש רוצה שוב ללכת לרופא. זה אמור להסתדר? קורה שמשהו פתאם מתפתח למשהו רציני בתקופה כזאת קצרה. הסבל נוראי. כאבים שבאים והולכים ורעשים באוזניים בבליעת הרוק. ענית לי שאם יש נוזלים זה בד"כ עובר לבד. כדאי לקחת מנה של מוקסיפן ל-5 ימים לבד. סליחה על אורך השאלה וסופ"ש נעים. תודה לך.

שלום רב טיפול אנטיביוטי אין לקחת ללא הוראה רפואית ברורה. לפי דעתי יש טעם להיבדק שוב על מנת לראות את מקור הרעש שיכול לנבוע מלכלוך בתעלה ועד לבעיות במפרק הלסת . בברכה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים