אוזן אטומה ואולי נוזל מאחורי עור התוף

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

13/06/2019 | 19:46 | מאת: ליאנה

דר' שלום רב, יש לי שאלה. החורף הייתי מאד מאד חולה ומקוררת ומצוננת עם דלקות גרון חוזרות,,נזלת ללא הפסקה ושיעול מטורף,,,תקופה ארוכה עד לא מזמן. למרות שלקחתי מוקסיפן מרגישה אטימות באוזן. השאלה שלי במידה כתוצאה מהתקררות יש לי נוזל מאחורי עוף התוף הוא מתייבש לבד במשך הזמן הוא נשאר כפי שהוא שאצטרך בסופו של דבר ללכת לרופא לצערי. תודה רבה רבה,,,,

שלום רב בדרך כלל נוזל מאחורי עור התוף נעלם לאחר כשלושה חודשים לכל היותר. יש להמתין בסבלנות ובדרך כלל הכל נעלם. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים