כאבי אוזניים נוראיות בגלל החדרת קיסם

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

08/06/2019 | 07:34 | מאת: מישהי

דר' שלום וחג שמח, שלשום התעוררתי בבוקר מכאב באוזן אחת , לאחר כשעתיים ניקיתי את האוזניים עם קיסם כמה פעמים. למיטב זיכרוני הכנסתי קצת עמוק חצי קיסם אבל לא כאב לי שניקיתי את האוזניים רק לאחר כמה זמן עד עכשיו יש לי כאבים חזקים ממש בשני האוזניים שנעלם לפתע ואז שוב מגיע כל הזמן. מה הנזק שיכול להיגרם מקיסם? חייב לראות רופא דחוף?אפשר לקחת מוקסיפן יש לי בבית (לא רוצה לקחת סתם על דעתי עצמי), אולי גרמתי לפצע או קריעת עור התוף? או שיש לי דלקת ללא קשר לקיסם? מה עושים במקרה כזה הסבל בלתי נסבל? תודה .

שלום רב החדרת קיסם יודעת לפצוע בעיקר את תעלת השמע החיצונית. צמר גפן לא יוצא לבד ועל כן צריך ללכת להיבדק על ידי רופא. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים