כאב אוזן חד כמו זרם חשמלי עוצמתי כל 20 שניות

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

22/05/2019 | 21:45 | מאת: איילת

כבר 3 ימים אני מסתובבת עם כאב ממש מאחורי האוזן (לכיוון אחורי), שמופיע כל 20 שניות כמו זרם חשמלי או דקירה חדה, לשתי שניות ונעלם. אני מותשת והדבר הזה לא נהיה יותר טוב. פחות או יותר כמו שעון כל 20-30 שניות.. מה עושים? נקבע לי תור לעוד יומיים אבל לא מסוגלת יותר.

שלום רב, קרוב לודאי מדובר בכאבים ממקור של מפרק הלסת. צריך להבדק על ידי רופא על מנת לראות האם זה אכן המקור. באם זה המקור ניתן לקבל טיפול של נוגדי כאבים עם הטבה יחסית מהירה. בהצלחה ד"ר שרון אבנת תמיר

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים