אחרי ניתוח לאוטוסקלורוסיס

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

04/12/2018 | 13:42 | מאת: מירי

אני שבוע אחרי ניתוח ויומים אחרי ניתוח התחיל לי רעש לא נעים כמו של מכשיר חשמלי בתוך האוזן. הייתי בבדיקה אצל אף אוזן גרון ועשיתי גם בדיקת שמיעה שמראה שהניתוח עבר בהצלחה. האם הרעשים נורמליים אחרי ניתוח? חלק מתופעות לווי שיעברו?? אשמח לקבל את עזרתכם בנושא

שלום רב משום שאני לא יודעת מה מהות הניתוח קשה לי להשיב. לעיתים אחרי ניתוח באוזן יש רעש עקב חומרי חבישה שנמצאים בתעלת השמע. בדיקת השמיעה חשובה ביותר אחרי הניתוח ותקינותה היא גורם מרגיע. בהצלחה דר אבנת תמיר

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים