רגישות באוזן וסחרחורות

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

14/03/2014 | 09:22 | מאת: מארי

שלום דר' תמיר, הנני בת 39, מזה מספר שנים אני סובלת מרגישות וכאבים באוזן ימין שמלווה בסחרחורות המדמות תנועות אונייה. הכאבים באוזן מתגברים בעיקר כשקר או שיער רטוב. עברתי בירורים כמו,BERA, ENG ובדיקות מעבדה ללא ממצא כלשהו. התחלתי טיפול בפיזיותרפיה בשרון עקב הסחרחורות - ללא הצלחה עקב אי התמדה. בבדיקה פיזיקלית לא נמצא לפחות למראית העין תהליך דלקתי כלשהו. עשיתי CT צוואר לפני שנה שהיה תקין. לסיכום - כרגע אין תשובה מוסברת למה שיש לי ואני עובדת עצות - מה ניתן עוד לבצע כדי להקל על מצבי?

שלום רב, יש צורך ראשית בבדיקה פיזיקלית מתאימה על ידי רופא א.א.ג. וכן נוירולוג. לאחר מכן יש צורך בבדיקת שמיעה . במקרה הצורך ניתן להמשיך לבדיקת הדמייה . בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים