אפרכסת אוזן ימין אדומה וחמה

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

15/03/2017 | 17:37 | מאת: אורי גודר

אפרכסת אותן ימין שלי נעשית לעיתים בשעות הערב אדומה מאוד וחמה וקצת כואבת. התופעה הזו חולפת בבוקר ללא שום טיפול ושוב לעיתים חוזר האוזן להיות אדומה וחמה בערב ללא שום סיבה יוצאת דופן. מבקש לדעת מה יכולות להיות לכך? תודה מחכה לתשובה בהקדם האפשרי. מבקש לציין שאני ילד בן 10

שלום רב, לעיתים האפרכסת יכולה להפוך לאדומה עם חום מקומי בעקבות חשיפה לחומרים שונים כגון שמפו או סבון במידה ויש אלרגיה. יש לנסות לשנות תכשיר לשיער ולראות האם התופעה חולפת. בהצלחה ד"ר שרון

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים