אוזניות אקטיביות לסנון רעשים

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

24/02/2017 | 13:59 | מאת: לירן

לדר שלום. אני עובד בסביבה עם רעש ומקום העבודה החליט לספק לנו אוזניות אקטיביות לנטרול רעשים. התעניינתי באינטרנט וראיתי שבעיקרון האוזניות מבצעות התאבכות הורסת (גלים בפיזיקה). האם יתכן שהאוזניות מייצרות גלים שפוגעות לנו בשמיעה (נזק לאוזן). האם שמעת על מחקרים שמאשירים את האוזניות מבחינה בריאותית? תודה

שלום רב, לי לא ידוע על מחקרים על אוזניות עם התאבכות הורסת. צריך לבדוק את עוצמת הגלים על מנת לדעת האם יש נזק לאוזן הפנימית . בהצלחה ד"ר שרון

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים