לחצים באוזן

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

13/02/2017 | 12:12 | מאת: אלעד

שלום דר, אני סובל כחודשיים מבעיית לחצים באוזן. זה קורה במשך כל היום (בזמן דיבור, באכילה ועוד) האוזן נסתמת ואני כל היום מתעסק בלנסות לפהק או דרכים אחרות כדי לשחרר את הלחץ. בדיקת שמיעה וטימפונומטריה תקינות איך זה נגרם? ואיך אפשר לטפל בזה? תודה

שלום רב, מדובר קרוב לוודאי בבעיה תפקודית של תעלת אוסטכיוס (תעלת האיוורור של האוזן). יש לפנות לרופא לצורך בדיקת הפתח התעלה בחלל האחורי של האף (נאזופארנקס). במקרה ואין ממצא כלשהו שם ניתן להתשמש בתרסיס לאף שלעיתים עוזר בפתרון הבעיה. בהצלחה ד"ר שרון

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים