לגבי תופית שנסגרה לפני 3 חודשיים עזרה דחוף !!!!

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

04/02/2017 | 13:53 | מאת: נתי חמיאס

בחודש 11 קרה לי נקב בתופית החור נסגר לי תוך שלוש שבועות השתמשתי באטמים עד שהחור נסגר לי עכשיו אני שומע צפצופים חלשים מאוד והיה לי תדר נמוך של 50000 הרץ וההיתיי שוב אצל רופא א.א.ג ואמר לי שיש לי צלקת מתי הצלקת תחלוף האם מותר לי לשמוע שירים באוזניות בעוצמה ?

שלום רב , ראשית אין להיחשף למוסיקה בעוצמה גבוהה באוזניות, זה יכול לפגוע בשמיעה. שנית הצלקת על עור התוף אינה בעלת חשיבות וקרוב לוודאי שתעלם תוך מספר חודשים. בהצלחה ד"ר שרון

06/02/2017 | 01:13 | מאת: נתי חמיאס

מתי אוכל לשמוע שירים בעוצמה גבוהה ושומע צפצופים חלשים מאוד מאוד ?

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים