אוזן סתומה לאחר עליה לטיס עם צינון כבד

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

10/01/2017 | 08:47 | מאת: תיקי

שלום. עליתי לטיסה כשאני מצוננת מאד ובנחיתה נוצר לחץ על האוזניים. באוזן אחת הלחץ לא השתחרר עדיין - 10 ימים לאחר הטיסה. כרגע אינני שומעת באוזן. אני עדיין מצוננת. מה עושים?

שלום רב , אוזן אטומה לאחר טיסה יכולה להיות מוסברת על ידי נוזלים שנמצאים מאחורי עור התוף. עליך לפנות לרופא א.א.ג. לצורך בדיקה של האוזן. במקרה ויש נוזל מאחורי עור התוף יש מקום לשקול טיפול אפשרי בתרסיס לאף או באנטיביוטיקה באם יש צורך. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים