טינטון אחרי אירוע מלא כאב ולחץ וצעקות

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

31/01/2014 | 19:37 | מאת: .משה

בהמשך לנושא הכאוב עברו מאז כמעט 3 חודשים הטנטון ממשיך לפעמים חזק מאד במשך שעות ולאחר מכן נחלש מאוד אפילו יום אחד נעלם ולאחר מכן חזר עוד יותר חזק ביקרתי יותר מרופא אחד לאחרונה עשיתי בדיקה mri עדיין אין תוצאות ,אבל חוץ מי תרופות שגורמים להתמכרות כנגד stress וחוץ מזה כלום פרט למכשיר שמיעה עם מיסוך ,השמיעה שלי לא מושלמת יש ליקוי בינוני -חמור רק בתדרים הגבוהים .מה דעתך .תודה החסר התיקווה

שלום רב, ראשית אין מקום אף פעם לחוסר תקווה. שנית, תלוי בליקוי שמיעה אך לעיתים קרובות השימוש במכשיר שמיעה הוא זה שיכול לעזור. צריך לחכות לתוצאות ה MRI על מנת לראות האם יש משהו שיכול להסביר את התופעה. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים