נקב בתופית נסגרה אבל תדר נמוך מה עושים ?

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

26/12/2016 | 01:17 | מאת: netanel

אחרי שהנקב בתופית נסגרה מה עושים ? לא מזמן נסגר לי נקב בתופית בעור התוף באוזן ימין שנגרם מחבלה באוזן ועכשיו שומע תדר נמוך 5000 הרץ אחרי שהנקב בתופית נסגר לי אני שומע קליקים וציפצופים חלש מידיי פעם מה עושים במצב כזה ואם אני רוצה לשמוע שירים באוזניות זה יפגע לי בשמיעה

12/03/2017 | 16:59 | מאת: נקב בתופית נסגרה

עקב שמיעה נמוכה ביותר והצטברות נולים מעבר עור התוף המליצו הרופאים על נקב בעור התוף לייבוש הנוזלים בעומק האוזן, הוסבר לי שזה טיפול פשוט אשר נעשה במרפאה, בכל זאת אני מעוניין לשמוע תגובות ממטופלים שעברו טיפול זה בעבר את דעתם על הטיפול ,איך אני יכל לתקשר עם מטופלים אלו?

שלום רב, ראשית כל לא ניתן לתת פרטים של מטופלים לאנשים אחרים משום שזו הפרה של זכות הפרטיות שלהם. הנקב המבוצע בעור התוף, הוא אכן הליך פשוט יחסית אך הוא כרוך בסיבוכים אפשריים. יש לשקול היטב את ביצוע הפרוצדורה יחד עם רופא/ת א.א.ג שלך. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים