-----

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

23/05/2012 | 12:24 | מאת: מיקי

בתי בת ה- 6 מזה שנה סובלת מזה שנה מחיידק סטטוסקוקוס שחוזר כבר מספר פעמיים עד עכשיו לפני חודשיים החלפנו אנטיביוטיקה ממוקסיפן לאוגמנטין והיום קיבלנו שום אוגמנטין האם זה נכון או שהיא צריכה אנטביוקיה אחרת כדי שהדבר חא יחזור עוד חודשיים

מיקי שלום רב ראשית צריך לבדוק איזה סוג חיידק היה בדיוק לביתך (יש מספר סוגי סטרפטוקוק). מלבד זאת צריך לערוך בדיקות דם על מנת לראות האם אכן היתה דלקת סטרפטוקוקלית לאחרונה. שלישית יש להחליט לגבי האופציות הטיפולית - טיפול מניעיתי ממושך או ניתוחי. בברכה

25/05/2012 | 12:34 | מאת: מיקי

אם לאחר בדיקה יהיה צורך רק בטיפול מניעתי מה פירושו? איזה טיפול זה ?

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים