שבתון

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

22/10/2012 | 11:02 | מאת: שלומית

אני מתכוונת לשהות בשבתון בארה"ב שישה חודשים לאחר ניתוח מוצלח להסרת גידול סרטני בשד שקדם לו טיפול כימותרפי וארבעה חודשים לאחר סיום הקרנות. תקופת השהייה היא 6 חודשים. איני סובלת מכל תופעת לואי כרגע, ופרט לכך איני סובלת מכל מחלה אחרת. האם יש תנאים מיוחדים לביטוח מעין זה ואם כן מה הם?

שלום שלומית, בכל הצטרפות לביטוח בריאות יש לעבור תהליך הנקרא חיתום רפואי. בתהליך הזה נבחן מצבך הרפואי ביחס לזמן ההצטרפות ותוך התייחסות להסטוריה הרפואית. ממה שהצגת מעלה יש להניח במקרה הטוב שבקשתך לכיסוי תאושר אולם ללא כיסוי להישנות של סרטן שד או גרורותיו, מעקבים והשלכות הטיפולים שעברת. יחד עם זאתף ללא מידע רפואי קונקרטי, לא ניתן לקבל החלטה מלאה. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל