קרם אלור נגד פיגמנטציה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

08/02/2018 | 12:55 | מאת: אייל

ד"ר ורנר שלום, רציתי לדעת האם לאחר הפסקת טיפול באלור הכתמים חוזרים ? בהידרוקינון יודע שכן ולכן שואל לגבי אלור כי הרי מנגנון הפעולה של שני הנ"ל שונים שאלה נוספת - מה העלות כיום של אלור והאם יש היום בשוק משחה או קרם המעלימים לצמיתות את כתמי הפיגמנטציה ? תודה

אלור מכיל את האנזים ליגנין פראוקסידז המפרק מלנין. יש גורמים שונים לפיגמנטציות. אם הגורם ליצירת הפיגמנטציה עדיין קים ברור שיכולה להיות חזרה של הפיגמנטציה. הידרוקינון פועל לעכוב ביצור מלנין. ברור שאחרי הפסקת השמוש בו אם עדיין קים הגורם ליצירת הפיגמנטציה זו עלולה לחזור. יש גורמים שונים ל"כתמי פיגמנטציה" . בחלק מהם לאחר טפול הבעיה לא חוזרת.

13/02/2018 | 18:30 | מאת: אייל

תודה רבה האם כתמי פיגמנטציה שמקורם בחשיפה לשמש בגיל צעיר שייכים לסוג שחוזר או שלא חוזר ? והיכן ניתן לרכוש כיום אלור ובאיזו עלות? האם יש הנחה כלשהיא לבעלי ביטוח פלטינום ?

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור