תגובה אלרגית לטיפול בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

12/07/2012 | 09:24 | מאת: רותם

שלום! אחרי כל טיפול בהסרת שיער בלייזר מופיעה לי פריחה אדומה, קצת נפוחה ומגרדת בכל האיזורים שבהם עברתי טיפול. זו לא תגובה רגילה שכן היא עברה לי רק לאחר שבוע וחצי ורק לאחר שהלכתי לרופא והוא הביא לי משחה אנטיביוטית. הרופא הציע לא להפסיק את הטיפולים ולבקש להוריד את עוצמת הקרן בטיפולים. עשיתי כך אבל התגובה חוזרת שוב ושוב. האם יש טעם להמשיך את הטיפול? ועד כמה אני יכולה לגרום לעצמי נזק אם אני אמשיך?

16/07/2012 | 09:43 | מאת: סופי ברנר

הי רותם, מה שאת מתארת נשמע כמו תגובה רגישה יותר של הטיפולים. מניסיוני זה עובר וחולף ולא מותיר כל זכר, כמובן שבטיפול נכון. יש מס' דברים שיכולים לסייע לך בהפחתת הרגישות, עליך לבקש מהמטפלת שלפני הטיפול ומיד בסיומו תנקה ותחטא את האיזורים המטופלים באלכוהול 70% עליך להקפיד לא להתקלח עם מים חמים מס' שעות לאחר הטיפול וכן לא לבצע פעילות גופנית עד ליום שאחרי. בכל מקרה חשוב שתתייעצי ותשתפי את המכון בו את מטופלת מיד עם הופעת הסימנים בכדי שידעו כיצד לטפל בך בכל טיפול הסרת שיער. בהצלחה סופי.

18/07/2012 | 22:43 | מאת: רותם

היי! ותודה על התגובה. ציינתי כבר על המצב בחברה בה אני מטורפת והם יעצו לי לעשות בדיוק אותם דברים. בדקתי בוודאות שהמטפלת חיטאה את המכשיר, לא עשיתי פעילות גופנית יומיים לפני ואחרי ולא התקלחתי במים חמים, ובכל זאת שעה-שעתיים אחרי הטיפול הופיעה הפריחה... האם זה יכול לגרום לנזק גדול יותר?

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא