הסרת שיער מהפנים בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

11/07/2012 | 06:54 | מאת: יעל

שלום, אני מעוניינת לבצע הסרת שיער בליזר למספר שערות שיש לי בסנטר. הלכתי אתמול ל 2 מכונים גדולים וידועים שכל אחד אמר לי משהו אחר: -במכון א' אמרו שהם לא עושים את זה מאחר והפנים זה אזור מאוד הורמונאלי והמניסיון שלהם זה גורם לתוצאות הפוכות וקשות לאחר מספר שנים מתום הטיפול. -במכון ב' אמרו שאין שום בעיה. רציתי לשאול מי מבין המכונים אכן צודק? והאם מבחינה רפואית ומניסיון העבר זהו באמת אזור שעדיף שלא לטפל בו? תודה

16/07/2012 | 09:54 | מאת: סופי ברנר

היי יעל, שני המכונים צודקים ואני אסביר. איזור הפנים מוגדר כאיזור הורמונלי ז"א שיכולות לצאת בו עוד שערות מזקיקים רדומים שעשויים להתעורר כתוצאה משינויים שהגוף חווה ובכללם שינויים הורמונליים כגון הריון. יחד עם זאת אם יש התעוררות של זקיקים רדומים בתהליך הטיפולים אזי הם מקבלים טיפול ככל השערות. כיום ישנם מכשירי לייזר אשר מיועדים לטיפול באיזור הפנים ושאינם מצריכים מנשים גילוח פנים אשר עשוי אף הוא לעודד צמיחה באיזורים נרחבים בפנים, ולכן חשוב שתבדקי את הדבר לפני שאת מתחילה טיפול באיזור זה- ההמלצה שלי לעבור טיפול פנים בקנדלה אלכסנדריט אשר עובד עם אורך גל של 755 ננומטר ויודע לזהות גם שיער רך ופלומתי אשר לרוב נמצא באיזור הפנים. טיפול הסרת שיער בפנים עם מכשיר זה אינו מצריך גילוח ותוצאות ניתן לראות כבר מטיפול ראשון בהנחה והטיפול היה נכון ואיכותי. הניסיון שלי בלקוחות שטופלו באיזור הפנים הוא חיובי ואכן ראיתי לקוחות רבים שיצאו שבעי רצון מהתוצאות. בהצלחה סופי חשוב שוב שתתיעצי עם מכון בו יש ניסיון גדול בטיפול באיזור הפנים. בהצלחה סופי

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא