זמן המתנה בין טיפולים

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

01/03/2012 | 17:49 | מאת: מירי

כל כמה זמן רצוי לטפל בלייזר אם אין צמיחה מהירה .או שצריך לחזור לטיפול כל שלושה חודשים,ואים מחכים יותר האם זה פוגע באופן הטיפול ?

לקריאה נוספת והעמקה
11/03/2012 | 09:45 | מאת: מיטל

חייבת לציין שזאת אחת הסיבות למה אני לא הולכת למכון יותר בשביל להוריד שיערות בלייזר. מלפני חודשיים בערך קניתי מכשיר שנקרא ME של חברת סינרון, ונוח יותר להשתמש בו בבית מאשר לקבוע תור למכון, ולא להיות בטוחים מתי ללכת וכל הדאגות האלו. כבר עשיתי 6 טיפולים ואפשר לראות שיש באזורים מסויימים (אני עשיתי ברגלים לעת עתה) שלא צמח שם שיער, אבל במידה וכן, אז אני חוזרת על הטיפול בבית במקומות שיש בהם שיער. ואני לא צריכה להמתין בשביל התור למכון. מבחינתי זה ראש נקי ומעדיפה את זה ככה.

18/03/2012 | 15:09 | מאת: סופי ברנר

שלום לך, טיפולי הסרת שיער בלייזר נעשים בדרך כלל פעם בחודשיים בתחילת הטיפולים וככל שהטיפול מתקדם יותר מחכים להופעתצמיחה ורק אז מבצעים אתהטיפול. במידה ובמשך3 חודשים לא צמח שיער ע"מ לבצע את הטיפול אין טעם לעשות אותו אלא כדאי לחכות להופעת השיער.

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא