הסרת שיער בלייזר בגב עליון...

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

30/06/2012 | 14:32 | מאת: ניב

שלום, אני בן 22,והלכתי לכמה מכונים שבהם הרופאים בדקו אותי ואמרו לי שאני לא יכול לעשות טיפול בגב עליון\כתפיים לפני גיל 25,מפני שיש לי קרחות וכו..ואני יכול למצוא את עצמי שעיר יותר ממה שעכשיו. הייתי גם במכון שאמר שלא אמורה להיות שום בעיה,אלא רק בכתפיים אולי זה לא ישפיע כי זה איזור הורמונלי.השאלה מה נכון,אני לא רוצה למצוא את עצמי שבזבזתי סתם כסף ויצאתי יותר שעיר?

03/07/2012 | 20:39 | מאת: סופי ברנר

היי ניב, גיל 22 עדיין יושב בהגדרה של גיל התבגרות כאשר המשמעות העיקרית בהתייחסות לשאלתך, היא שינויים הורמונליים אשר משפיעים על תהליך צמיחת השיער ועוררות של זקיקים רדומים כך ששיער שהיה פלומתי ועדין הופך לשיער טרמינאלי (גס ועבה). מהתיאור שלך אני יכולה לשער כי רוב השיער הוא פלומתי ועדין ולכן נראה כקרחות כך שעדיין לא סיימת את ההתפתחות המלאה של הצמיחה. ההמלצה לא להסיר שיער בשלב הזה נובעת מכך שבשל גילך הצעיר המלחמה של הלייזר בזקיקים ובהרומונים היא גדולה יותר כך שלמעשה תדרש בכמות טיפולים רבה מאוד בכדי לקבל תוצאה כלשהי. בכל מקרה כל שעירה שתצמח בתהליך הטיפולים, תטופל גם היא כך שאתה בסה"כ מקדים את הבאות. לכן אין שום מניעה מלעשות טיפולים בשלב הזה רק שיש לקחת בחשבון כי תצטרך כמות גדולה יותר של טיפולים בכדי להגיע לתוצאות יפות. אני הייתי ממליצה לך להגיע לאבחון באחת מהרשתות בכדי שיתנו חוות דעת לאחר בדיקה של השיער שלך ושל האיזורים המדוברים. בהצלחה סופי

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא