השרת שיער בהיר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

28/06/2012 | 10:13 | מאת: טוטי

אני בעלת עור בהיר(במקומות הרצויים להשרה) ושיער בהיר יחסית -חום בהיר (כשהייתי קטנה היה גוון ג'ינג'י) ברצוני להסיר שיער במשפעה באופן מלא(גם במפשעה "העמוקה"). חלק מהמכונים לא רצו אפילו לדבר איתי עקב גווני השיער והעור, מנאטרופיל קיבלתי הצעת מחיר למפשעה המלאה 1800 ש"ח ל10טיפולים(ואמרו שכן יוכלו לטפל בי(אך קרובת משפחה קוסמטיקאית אמרה שיהיה פחו מ40 % הצלחה אז חבל על הכסף)), בנוסף שמעתי על מכשיר ME עד כמה יעיל? שווה את הכסף? ויכול לתפוס גם במקרה שלי :) תודה מראש :)

02/07/2012 | 18:12 | מאת: סופי ברנר

הי טוטי, כל הטכנולוגיות של הסרת שיער בלייזר או בIPL מבוססות על עקרון של בליעת מלנין. בשפה פשוטה זה אומר כי הפעולה יכולה להתבצע על שיער עם פיגמנט. שיער חום בהיר כפי שאת מתארת הוא בעל פיגמנט בהיר ולכן יש צורך באבחון והתאמה מדוייקת של מכשיר אשר יודע לתת תוצאות טובות על שיער כזה לרוב בעל אורך גל של 755 ננומטר. מכשירים ביתיים אינם יכולים לספק לך תוצאה כמו של מכשיר שנמצא במכון משום שהם עוצמתיים הרבה פחות. לגבי מחירים, אני ממליצה לך לעשות סקר שוק בכדי לבצע השוואה. בהצלחה סופי

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא