הסרת שיער באיזור הפנים

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

12/03/2012 | 17:24 | מאת: רינת

רציתי לשאול האם ישנו טיפול יעיל ולצמיתות של הסרת שיער פלומתי מאיזור הפיאות? הבנתי מחוו"ד של רופא כי בדר"כ לא מבצעים טיפולים לסוג שיער פלומתי זה אולם חוו"ד נוספת אמרה כי IPL היא השיטה המומלצת ביותר אולם היא לא לצמיתות ואף גורמת לצמיחה מוגברת לאחר הטיפולים. תודה על ההתייחסות.

18/03/2012 | 14:35 | מאת: סופי ברנר

שלום רינת, טיפולים לאזור הפאות ופנים בכלל הם טיפולים מסובכים וצריך המון אורך רוח וסבלנות. אזור פאות הינו אזור הורמונאלי, ובמידה ושיערך פלומתי ובהיר אי אפשר לטפל בו. במידה ושיערך פלומתי, אך לא חסר גוון ובעל פגמנט אפור או חום ניתן לטפל בו בהצלחה רבה אך לא בIPL אלא בלייזר. הטכנולוגיה בה מטפלים בשיער פלומתי נקראת לייזר אלכסנדריט בעל אורך גל של 755 ננו מטר המתאים במיוחד לסוג שיער שתיארת. אני מציע שתגיעי לפגישת יעוץ בה יאובחן השיער שלך ויוחלט האם את מתאימה לטיפול. שיהיה בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא