מקום טוב..

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

31/05/2012 | 18:23 | מאת: אלית2

שלום רב, אני מאוד רוצה לעשות שיער ברוב חלקי הגוף. מה עליי לבדוק במקום שבו אני רוצה לעשות על מנת להיות בטוחה שזה המקום שיעשה את העבודה בצורה הכי טובה. (יש כאלה שמבטיחים רק 10 טיפולים למשל,,מי מבטיח שזה ייגמר אחרי 10)?האם יש מקום או חברה מומלצת? האם עדיף לעשות בפרטי או בחברה מוכרת?

04/06/2012 | 23:25 | מאת: סופי ברנר

היי אלית2, בבחירת המקום הנכון לטיפולים את צריכה להסתמך על מס' נתונים: 1. מכשור- קיים היום בשוק מגוון רב של מכשירי לייזר ו IPL כאשר ההבדלים העיקריים בינהם הם במשך הזמן בו מתקבלת התוצאה וכן איכות הטיפול אותו המכשיר יכול לספק. ההמלצה הכללית שלי היא לייזר מכוון שהתוצאות הם תמיד מהירות וטובות יותר ונותנות מענה לכל סוגי השיער יחד עם זאת אין מניעה משימוש במכשירי IPL. 2. וותק ומוניטין- חשוב להגיע למקום בעל וותק שעוסק שנים בתחום וזאת בכדי להבטיח תמורה לתשלום שמתבטאת בתוצאות טובות. 3. מטפלות- חשוב לראות תעודות הסכמה של המטפלות על המכשיר בו את מטופלת בכדי להבטיח לעצמך מקסימום מקצועיות ומינימום בעיות בתהליך הטיפול. 4. יחס ללקוח- חשוב שיהיה מערך בקרה מסודר שידאג לתוצאות שלך וכן לשביעות רצונך במהלך הטיפולים. חשוב שתדעי כי סדרת טיפולים ממוצעת אכן נעה בין 10-12 טיפולים כמובן שתלוי באיזור המטופל, סוג השיער וצבע העור וייתכן ואף תדרשי ליותר לכן חשוב שיהיה מקום אשר ידע לספק לך צמתי בקרה לכל אורך תוכנית הטיפולים וזאת בכדי להבטיח לך את המקסימום שניתן להשיג. אני ממליצה לך לעשות סקר שוק ולפנות למקומות עם הנתונים הללו וחשוב מכל לבחון המלצות של האנשים שטופלו שם. בהצלחה סופי

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא