הי,

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

30/05/2012 | 10:01 | מאת: נוי

אשמח לקבל מענה לכמה שאלות, מהי שיטת הטיפול היעילה ביותר להסרת שיער לצמיתות במפשעות?האם המשמעות "צמיתות" נכונה? השיער לא גדל שוב לעולם? מבחינה הורמונלית, יש בעיה לאישה שמתכננת ללדת/ להניק לעבור טיפולים אלו? מהו טווח הטיפולים? (כמות, אורך) תודה על התשובות!!

04/06/2012 | 23:18 | מאת: סופי ברנר

היי נוי, שתי השיטות העיקריות הקיימות כיום בשוק יעילות כמעט באותה המידה. ההבדל העיקרי בינהן הוא כמות הטיפולים הנדרשת בכל שיטה בכדי להשיג את אותה התוצאה. IPL זה למעשה שיטה של קרן אור, כאשר כל מכשיר מגיע עם טווח של אורכי גל שונים כך שבמעמד הטיפול חלק קטן מהאנרגיה אכן מגיע לזקיק השערה כך שברמת התוצאה אין השמדת זקיק מיידית אלא פציעה שלו. הלייזר להבדיל, מגיע באורך גל אחד ממוקד ועוצמתי כך שהוא מצליח להחדיר אנרגיה גדולה יותר לזקיק ובכך להשמידו מיידית. שתי השיטות טובות אך הלייזר מייצר תוצאות מהירות משמעותית מאשר ה IPL. אנו לא נוהגים לדבר במושג של לצמיתות לא משום שאין השמדת זקיקים אמיתית אלא מהסיבה שמלבד הזקיקים והשערות הקיימות בגוף, ישנם עוד מאות זקיקים רדומים שעשויים להתעורר כתוצאה משינויים שהגוף חווה ובכללם שינויים הורמונליים כגון הריון. אם יש התעוררות של זקיקים רדומים בתהליך הטיפולים אזי הם מקבלים טיפול ככל השערות, אך ייתכן כי לאחר מס' שנים, שוב יצאו שערות בודדות ומפוזרות עליהן תדרשי לעבור שוב תחת טיפול תחזוקה או שאפילו אולי תחיי איתם בשלום. סדרה טיפולים ממוצעת משתנה בהתאם לטכנולוגיה ולמכשיר איתו תבחרי לעבור את הטיפול, בגדול לייזר נדרש ממוצע של 12 טיפולים וב IPL תדרשי לאותה תוצאה בממוצע של 20+ טיפולים כאשר הטווח בין טיפול לטיפול עומד על חודשיים. בהצלחה סופי

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא