לייזר מפשעות

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

21/05/2012 | 23:29 | מאת: קרן

שלום, עברתי טיפול שני בלייזר באיזור המשפעה ולאחריו הבחנתי בכתם לבן באיזור זה. יש לציין כי איזור זה לא נחשף לשמש... מה יכולה להיות הסיבה? אני מפחדת לעבור עוד טיפולים מכיוון ואני מפחדת כי יהיו לי עוד כתמים כאלה.. אודה לתשובתכם!

24/05/2012 | 22:29 | מאת: סופי ברנר

היי קרן, קצת קשה לקבוע מה זה הכתם הלבן מבלי לראות אותו. אך אם את מבחינה לראשונה בכתם ייתכן ומדובר בכוויה מטיפול קודם אשר התקלפה והשאירה היפופיגמנטציה. במידה ומאכן מדבור בה אז זה יכול לעבור עם הזמן. בכל מקרה אני ממליצה לך לגשת למכון בו את מטופלת על מנת שיאבחנו זאת. בהצלחה סופי

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא