הסרת שיער בידיים

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

16/05/2012 | 18:44 | מאת: יעל

שלום. ברצוני להוריד שיער בידיים באמצעות מכשיר ipl אילו דברים חשוב לברר לפני שאני מתחילה בטיפול? (לגבי המכשיר ולגבי הקוסמטיקאית) והאם טיפול זה בטוח? תודה רבה.

20/05/2012 | 21:13 | מאת: סופי ברנר

היי יעל, בבחירת המקום הנכון לטיפולים את צריכה להסתמך על מס' נתונים: 1. מכשור- קיים היום בשוק מגוון רב של מכשירי לייזר ו IPL כאשר ההבדלים העיקריים בינהם הם במשך הזמן בו מתקבלת התוצאה וכן איכות הטיפול אותו המכשיר יכול לספק. ההמלצה הכללית שלי היא לייזר מכוון שהתוצאות הם תמיד מהירות וטובות יותר ונותנות מענה לכל סוגי השיער יחד עם זאת אין מניעה משימוש במכשירי IPL. 2. וותק ומוניטין- חשוב להגיע למקום בעל וותק שעוסק שנים בתחום וזאת בכדי להבטיח תמורה לתשלום שמתבטאת בתוצאות טובות. 3. מטפלות- חשוב לראות תעודות הסכמה של המטפלות על המכשיר בו את מטופלת בכדי להבטיח לעצמך מקסימום מקצועיות ומינימום בעיות בתהליך הטיפול. 4. יחס ללקוח- חשוב שיהיה מערך בקרה מסודר שידאג לתוצאות שלך וכן לשביעות רצונך במהלך הטיפולים. אל תשכחי כי סדרת טיפולים ממוצעת נעה סביב השנתיים כך שחייב להיות גורם אליו תוכלי לפנות במידת הצורך, בכל נושא או שאלה. אני ממליצה לך לעשות סקר שוק ולפנות למקומות עם הנתונים הללו וחשוב מכל לבחון המלצות של האנשים שטופלו שם. בהצלחה סופי

29/05/2012 | 10:19 | מאת: שרון

שמניסיון אישי זה יכול גם להזיק. אני יודעת שהטכנולוגיה הזאת יכולה לגרום לכוויות. חברה שלי הלכה למכון שבו משתמשים בלייזר וזה גרם לה לכוויות במקומות שבהם היא הורידה שיער. לאחרונה אני שמעתי על מכשיר שנקרא me של סינרון והבנתי שהטכנולוגיה שלו בהרבה טובה יותר מלייזר. שהוא עובד על אינפרא אדום וגלי רדיו וזה טוב יותר מלייזר בלבד. גם דברו על הטכנולוגיה הזאת הרבה בתוכניות בוקר למי שיש זמן בבוקר ושמע על זה. אז צריך לשים לב לטכנולוגיה גם שתהיה בטוחה ולא תפגע.

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא