שיער יתר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

21/04/2012 | 21:33 | מאת: ג'נט

ביתי בת 17 התחילה טיפול בלייזר בגב ובבטן ברצוני לדעת תוך כמה זמן תעלם צמיחת השיער לצמיתות.

04/05/2012 | 14:28 | מאת: סופי ברנר

היי ג'נט, לצערי לא ניתן להבטיח תוצאות לצמיתות משום שישנם משתנים רבים שיכולים להשפיע על התוצאות. לדוגמא, שערה נמצאת תמיד באחד משלושת השלבים הבאים: 'אנגן' (שלב הגדילה), 'קטגן' ו'טלוגן'. רק שערות הנמצאות בשלב הגדילה (אנגן) מגיבות לטיפול ונהרסות. לכן, בכל טיפול נתן להסיר באופן קבוע רק חלק מהשערות. ברוב המקרים משיגים בסוף תוכנית הטיפולים הפחתה משמעותית במספר השערות כאשר השיער הנותר הוא לרוב עדין, בהיר יותר ודק בהשוואה לשיער לפני הטיפול יחד עם זאת כמות הטיפולים עשויה להשתנות ולכן התואה תהיה פונקציה של כמות טיפולים. בנוסף לזאת קיימים אלפי זקיקים רדומים שיכולים ל"התעורר" עם השנים מסיבות שונות ובינהן שינויים הורמונליים אשר בחורה בת 17 עדיין עוברת. ולכן כמו בכל טיפולי הסרת השיער הקיימים, לא ניתן להבטיח תוצאה קבועה לכל החיים. במקרים רבים תהיה תוספת מסוימת של שיער לאחר מספר שנים שתדרוש טיפול לחיזוק התוצאה הראשונית. בהצלחה, סופי

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא