שאלה - TSH גבוה והסרת שיער במכשיר IPL - אתי. נ

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

05/03/2012 | 10:38 | מאת: אתי נ.

שלום. רציתי לדעת האם מותר לי לעשות הסרת שיער במכשיר IPL, כתוצאה המבדיקות שמצורפות או שאסור? ה- TSH שלי הוא 4.43 שהנורמה היא עד4.20 וה- ANTI THYROID PEROXID 361 והנורמה היא עד35.00. אשמח על עזרתכם.

18/03/2012 | 14:43 | מאת: סופי ברנר

שלום אתי, תוצאות הבדיקות שלך מעידות על פעילותלא תקינה של בלוטת התריס וכדאי שתפני לרופא אנדוקרינולוג שיתן לך המלצה לטיפול בבעיה. לגבי הסרת שיער את בהחלט יכולה לעשות טיפולים של הסרת שיער, יחד עם זאת את צריכה לקחת בחשבון שבלוטת התריס היא אחד הבלוטות החשובות בגוף אחריות על הפעילות ההורונלית שלנו ולכן התוצאות של טיפולי הסרתשיער יכולים להתעכב. לגבי IPL - במידה ואתכבר מחליטה לבצע טיפולי הסרת שיער המלצה שלי שתעשי זאת ע"י טכנולוגיית הלייזר - הטכנולוגיה האיכותית והיעילה ביותר נכון להיום לטיפולי הסרת שיער שנותנת תוצאות לאורך זמן.

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא