כוויות כתוצאה מטיפול לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

15/08/2012 | 10:06 | מאת: קרין

ביום ראשון האחרון עברתי טיפול לייזר- מפשעות מלא, ביקשתי מהמטפלת להנמיך את החום אך יצאתי עם אודם רב באזור, לאחר מס' שעות הופיעו נקודות אדומות-חומות רבות באזור אשר אינן נעלמות. אני מורחת סילברול-לכוויות אך לא יודעת מה אוכל עוד לעשות? האם הנקודות האלו יישארו כסימן/ האם ייעלמו. אציין כי זהו טיפול רביעי והטיפולים הקודמים עברו ללא כאבים וללא סימנים מה לעשות אני ממש אובדת עצות זה גם נורא להסתכל על זה וזה מקום אינטימי.....

16/08/2012 | 17:21 | מאת: סופי ברנר

הי קרין, בכלליות, כוויה כתוצאה מלייזר לרוב הינהשיטחית ואינה משאירה סימנים לאחר החלמתה. היות ואני לא רואה את הכוויות ,ההמלצה שלי במקרה שלך הוא לגשת למכון בו את מופלת על מנת שיבדקו את מצב הכוויות ויתנו טיפול בהתאם לנראות שלהן.

26/10/2017 | 22:59 | מאת: ענבר

היי קרין, האם הסימנים עברו? נתנו לך טיפול כלשהו? אני עם אותה בעיה

27/10/2017 | 08:02 | מאת: שלי בן-דור

שלום רב במקרה של כוויה מטיפןל לייזר יש לגשת בהקדם לרופא ולקבל מרשם למשחה עם קורטיזון ולמרוח על השלפוחיות. כשהן יעברו ניתן למרוח סילברול. מומלץ לעשות זאת בהקדם כדי להקל על הכאב והיווצרות סימנים. תרגישי טוב שלי

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא