IPL או אפילציה

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

01/08/2012 | 09:51 | מאת: oly

שלום, אני אחרי טיפולים ממושכים של לייזר באזור סנטר והבטן התחתונה. נשארו לו שערות אחדות באזורים הנ"ל וזה מפריע. עליי לציין שיש לי שחלות פוליציסטיות. המליצו לי לעשות הסרה נקדותית באמצעות אפילציה. הבנתי שהתופעות לוואי לכך הם התנפחות באזור הפנים כמו "בלוטות". האם זה נוצר אחרי כל טיפול? או שזה מעבודה לקויה? שיטה נוספת שהמליצו לי היא IPL. שיטה שלא כואבת. אך אני מפחדת שהדבר יעורר אזורים רדומים במקום אחר. האם זה נכון? מה היית ממליצה? ואיך לבחור את המכון המתאים? תודה אולי

12/08/2012 | 11:22 | מאת: סופי ברנר

הי OLY בנקרה בו נותרו שעררות בודדות מאוד לאחר סדרת טיפולים ההמלצה שלי היא בהחלט לעשות אפילציה משום שזה עובד בצורה נקדותית על כל שערה. חשוב מאוד לבחור אפילטורית טובה בעלת המלצות ועם תוצאות בכדי למנוע "נזקים" בעור כמו חורים או כוויות נקודתיות. IPL עובד כמו לייזר וכשיש שערות בודדות מאוד לא כדאי ל"שחק" עם האיזור משום שחלק מהשיער כבר שקוף ופלומתי ולדלח אותו ולחמם את האיזור יכול לעורר עוד שיער (אומנם לא כמות גדולה) . לכן המלצתי היא למצוא אפילטורית טובה. בהצלחה סופי

13/08/2012 | 13:11 | מאת: oly

יש לך פתרון? מכירה פורום שממליץ?

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא