גשר זמני וגיוס לצה"ל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

29/01/2013 | 14:17 | מאת: מיכל

נתנו לנו חוות דעת שכדאי לדחות את הגיוס כיוון שאם אנו עושים ניתוח סינוס מחכים 7 חודשים ולאחר מכן שתלים יהי עליו להייות עם גשר זמניויכול שבצבא הוא לא יחזיק מעמד. מדובר על ילד שרוצה להיות חייל קרבי. אשמח לחוות דעת נוספת

29/01/2013 | 19:58 | מאת: ד"ר ערן דולב

שלום כמובן אני לא מכיר את בנך ואת פרטי הטיפול ממש לצורך העניין לא ידוע לי על פרוטוקול רפואי של הרמת סינוס ושתלים שמחייב דחיית גיוס ב-7 חודשים גם אם כרוך בהרכבת גשר זמני למשך תקופה זוץ כל המטופלים שעוברים תהליך דומה ממשיכים באורח חיים רגיל המגבלה היחידה היא 4 שאסור לטוס חודש לאחר הרמת הסינוס וכמובן מס ימי מנוחה לאחר הניתוח. בהצלחה ד"ר דולב

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה