ניתוח הרמת סינוס+שתל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

28/01/2013 | 10:55 | מאת: מיכל

בני כמעט בן 18 אמור להתגייס ביולי צריך לעבור ניתוח הרמת סינוס ושתלים. כמה זמן יש להמתין בין ניתוח לשתל והאם זה פוגע בגיוס בצה"ל ויצטרך לדחות גיוס?

28/01/2013 | 15:18 | מאת: ד"ר ערן דולב

מיכל שלום הרמת סינוס ושתלים ניתן לבצע באותו מעמד ולעיתים נדרש לחלק את הפעולה לשני שלבים הרמת סינוס ולאחר כ-5 חודשים שתלים בכל מקרה לאחר הרמת הסינוס נדרשת מנוחה של מס ימים בוודאי שפעולות אלו לא מחייבות דחיית גיוס בהצלחה ד"ר דולב

29/01/2013 | 10:23 | מאת: מיכל

בהמשך לשאלה אם הילד מעונין להיות בחיייל קרבי זה יכול להימנע בגלל הניתוחים?

29/01/2013 | 14:09 | מאת: ד"ר ערן דולב

שלום שתלים והרמת סינוס לא פוגעים בפרופיל הרפואי ד"ר דולב

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה