ניקוי בין השיניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

27/08/2016 | 20:31 | מאת: טלי

שאני מנקה הריזור שבין כתרים כואב/רגיש יותר משיניים רגיל האם זה הגיוני ולמה והאם יש משהוא להפחית את התופעה?

שלום, לא אמור להיות הבדל בין התחושה בין שיניים טבעיות לבין התחושה שבין כתרים. השאלה היא, ממתי הכתרים בפה? האם נבדקת? אם הכתרים הודבקו לאחרונה יתכן ונותר באזור מעט צמנט וצריך לחזור לרופא/ה שיסירו את העודפים. אם מדובר בכתרים ישנים אולי מדובר בעששת בשולי הכתרים. מכל מקום - בדיקה אצל רופא/ה יפתרו לך את הבעיה.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה