הרמת סינוס ושתל דנטלי

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

24/08/2016 | 19:24 | מאת: ענת

אני אצטרך בקרוב לעבור שתל במידה ואצטרך סגורה פתוחה החלטנו שלא נעשה אם אצטרך אלא רק סגורה . השאלה אם אצטרך לא רק שתל אלא הרמה סגורה שהיא יותר קלה כמה זמן לוקח להחלים ולוקח זמן להתאושש אחרי השתל האם יכול להיות גם ימים שכדאי לנוח אחרי זה?

שלום, בד"כ ההמתנה היא בין 3-6 חודשים, בהתאם לסוג העצם וכמות העצם שמוסיפים. רופא מומחה בתחום, שיבצע את ההשתלה, יוכל לתת לך תשובה מתאימה בהתאם לסוג החומרים והפרוצדורה שתבוצע במקרה שלך. ביחס להחלמה - בד"כ ההחלמה קלה ואין צורך במספר ימי מנוחה, אולם שוב, הדבר תלוי בסוג ובגודל הפרוצדורה שתבוצע, בגורמים הקשורים בך ועוד.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה